SUPERIOR PATISSERIE

WAAROM KIEZEN VOOR BELDESSERT?

Flexibiliteit
Bij Beldessert zijn we trots op onze flexibiliteit in zowel verpakking als eindproduct. Het volledige gamma is beschikbaar in verpakkingen voor de kleinhandel en de horeca. Recepten, vullingen en afwerking kunnen worden gecombineerd zoals de klant het wenst.

Natuurlijke ingrediënten
Alle ingrediënten worden met de grootste zorg geselecteerd. Bij de productie van onze patisserie gebruiken wij enkel de beste natuurlijke ingrediënten. Taartjes met echte boter en eerlijke ingrediënten, moelleux met de heerlijkste Belgische chocolade, luchtige muffins gevuld met pure notenpasta, fruitpurees, ... Met dit alles maken we patisserie van hoge kwaliteit.

Authentieke recepten
Onze recepten stammen uit de traditionele keuken. Zo blijft Beldessert trouw aan zijn motto:
“Enjoy Great Belgian Taste”. Bovendien bevatten de producten van Beldessert geen artificiële kleur- of smaakstoffen en geen bewaarmiddelen en proberen we Belgische producten te gebruiken waar mogelijk.

Moderne technologie
Het gloednieuwe machinepark met indrukwekkende capaciteit staat klaar om de ambities van Beldessert waar te maken op de markt van kant-en-klare patisserie: grote en kleine retailers of ketens, cateringbedrijven, luchtvaartmaatschappijen, hotels, tearooms, food on the go, cruise liners, groothandelaars en distributeurs in Europa en de rest van de wereld. Onze recente flexibele productielijn laat ons toe om ons te focussen op het ontwikkelen en commercialiseren van premium producten.

Persoonlijk aanpak
Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn een familiebedrijf met een grote flexibiliteit waar beslissingen snel kunnen genomen worden. We houden ervan om samen te werken met onze klanten in een partnerschap  en samen te zoeken naar creatieve oplossingen.Nieuw! Moelleux met Baileys®


Meer info

NIEUW! Muffin met Nutella®


Meer info

Klik hier voor nieuws over onze beurzen en producten.